Kirjoittaja Viesti

<  Palaute ja kehitysideat  ~  Tulevat kohteet

ViestiLähetetty: Ke 11 Maalis, 2009 14:25
AvatarViestit: 164Paikkakunta: EspooLiittynyt: Ke 01 Marras, 2006 11:53
Olen monta kertaa ajatellut ottaa esille aiheen, joka voisi kenties jotakuta täällä kiinnostaakin.
Työn puolesta (toimin kiinteistöalalla) tulee ilmi jatkuvasti ns. tulevia kohteita.
Esimerkki. Olemassa oleva kiinteistö puretaan jollain aikavälillä (voi olla vuosiakin) ja tilalle rakennetaan esim. liikekeskus tai asuntoja.
Nämä jäävät itsellä aina roikkumaan, vaikka aina mietin, että ne kannattaisi kirjata jonnekin ylös ja ne olisivat näin ns. seurannassa.
Monta kertaa hyvät UE-kohteet löytää, kun ne ovat jo purkuvaiheessa.
Eli. Olisiko mitään järkeä perustaa joku suljettu (etteivät tuhopolttajat, töhrijät, sattunnaiset uteliaat yms.) topicci, mihin noita voisi kirjoitella vaikka ylös. Jos joku niitä sitten käy tutkimassa, voisi kertoa missä vaiheessa kyseinen kohde on.
En pidä mielekkäänä sitä, että tällaisista käytäisiin keskustelua yleisellä, mistä kaikkien on sitten mahdollista poimia osoitteita ja pahimmassa tapauksessa tupata kiinteistöön sisälle ennenkuin se edes on tyhjä._________________
Miksi olla vain vaikea, kun voi pienellä vaivalla olla ihan mahdoton.
Poissa Profiili
ViestiLähetetty: Ke 11 Maalis, 2009 18:40
AvatarViestit: 148Paikkakunta: MikkeliLiittynyt: To 15 Syys, 2005 18:46
Yleinen käytäntö on ollu et pidetään tälläset mestat omana tietona ja kerrotaan niist sitten vasta kun ne on purettu. Ettei vaan kukaan muu pääse tsekkaan niitä. Tokihan tollanen kohteiden listaaminen on muutenkin vähän arveluttavaa ja alkas taas kauhee vääntö siitä et mikä on sopiva ja mikä ei. Lopputulos olis sit se et kukaan ei taas kerro mitään kenellekkään joka on se paras ja vallitseva vaihtoehto.


Poissa Profiili
ViestiLähetetty: Ke 11 Maalis, 2009 20:27
AvatarViestit: 164Paikkakunta: EspooLiittynyt: Ke 01 Marras, 2006 11:53
Varsin yllättävä vastaus. Noh, käyttäjistä suurin osa taitaa olla vähän eri ikäryhmää kuin minä, joten tajuan kyllä.
Ihan silti kuvittelin, että tässä ollaan yhdessä saman harrastuksen parissa ja tämä saattaisi kiinnostaa kaikkia.
Mutta, okei. Jos ketään ei kiinnostaa varsin eksklusiivinen tieto tulevista kohteista, niin antaa olla. Senkun kaivatte paikat esille itse.
:lol:_________________
Miksi olla vain vaikea, kun voi pienellä vaivalla olla ihan mahdoton.
Poissa Profiili
ViestiLähetetty: Ke 11 Maalis, 2009 20:48
AvatarViestit: 618Paikkakunta: HelsinkiLiittynyt: Ma 30 Heinä, 2007 1:02
speedxx kirjoitti:
Senkun kaivatte paikat esille itse.
:lol:


Ei tarvitse loukkaantua. Homman juju ja mielenkiinto onkin usein siinä, että niitä itse etsitään ja löydetään jotain uutta. Siinä on se löytöretkeilyn pohja.

Tosin kyllä täällä varmasti on niitäkin, joita kiinnostaa tuo helpompikin tapa "löytää" kohteita. Kannattaa kuitenki aina miettiä, mitä haluaa julkistaa._________________
En mä salaile oikeestaa mitään muuta kuin joitain kohteita.
http://syrjaseutu.blogspot.fi/
Poissa Profiili WWW
ViestiLähetetty: Ke 11 Maalis, 2009 21:05
Viestit: 438Paikkakunta: Kvla & HkiLiittynyt: La 04 Marras, 2006 21:14
Kysytynlainen topic saattaa olla jo olemassa, ei tosin täällä yleisellä puolella.


Viimeksi muokannut Base päivämäärä To 12 Maalis, 2009 9:57, muokattu yhteensä 1 kerran

Poissa Profiili WWW
ViestiLähetetty: Ke 11 Maalis, 2009 21:40
AvatarModeraattoriViestit: 963Paikkakunta: TurkuLiittynyt: To 11 Touko, 2006 21:40
speedxx kirjoitti:
Olisiko mitään järkeä perustaa joku suljettu (etteivät tuhopolttajat, töhrijät, sattunnaiset uteliaat yms.) topicci, mihin noita voisi kirjoitella vaikka ylös. Jos joku niitä sitten käy tutkimassa, voisi kertoa missä vaiheessa kyseinen kohde on.

Sitä varten meillä on jo olemassa Trusted-alue sellaisille keskusteluille, joita ei haluta pitää yleisellä alueella kaikkien saatavilla. Jos olisit lukenut foorumilla olevan infopaketin aloittelijoille, olisit ehkä asiasta tietoinen. Ja kuten tuossa Trusted-alueen kuvauksessa sanotaan: "Trusted -oikeuksia myönnetään vain Trusted-käyttäjän suosituksesta. Mainitse suosittelija anomuksessasi ja lähetä se käyttäjälle Juusto". Suosittelija tarkoittaa tässä tapauksessa todennäköisesti sellaista henkilöä, joka on hieman enemmän perillä hakijan taustasta ja arrastuneisuudesta tai on entuudestaan ollut tekemisissä hakijan kanssa ja omaa itse Trusted-oikeudet. Suosittelijan avulla voidaan varmentaa ja tarkistaa tiettyjä asioita.

Jos yleiselle alueelle luotaisiin tuollainen nk. suljettu keskustelu, johon ihmiset voisivat postailla tällaisista kohteista tietoja, olisi kuitenkin mahdollisesti vaikea erotella jyvät akanoista, eli päättää ketkä keskustelua saavat lukea. Nykyisellään suurimman osan foorumin topiceista pääsee lukemaan rekisteröitymällä ja alueen on tarkoituskin pysyä kaikille rekisteröityneille avoimena. Näiden rekisteröityneiden joukossa voi olla myös sellaisia henkilöitä, jotka eivät ole lainkaan UE:n tarkoitusperiä edistäviä (lue: vandaaleja, töhrijöitä). Sen tähden ei ole suotavaa, että yleisellä alueella kaikkien rekisteröityneitten luettavissa on sellainen keskustelu, jossa puhutaan mahdollisesti uusista ja vandalisoimattomista kohteista. Siksi on luotu alue, jonne jaetaan oikeuksia harkinnan mukaan.

Erilaisista alueista ja niiden käyttöoikeuksista on väännetty kättä jo useamman vuoden ajan, eikä niistä ole toistaiseksi päästy kunnolla sopuun, joten tilanne on nyt tämä. Kehitysideoita saa ja kannattaakin esittää, mikäli ei ole vallitsevaan tilanteeseen tyytyväinen. Suosittelen jatkamaan keskustelua ja kehitysideoiden esittämistä "backstageen" liittyen sille perustettuun keskusteluun.

Status Quo säilytetään, kunnes asiasta päästän yksimielisyyteen (tai jotain kivaa keksitään). Siihen asti tällaiset keskustelut tulee käydä infopaketin ohjeiden mukaisesti._________________
Information gladly given, but safety requires avoiding unnecessary conversation.
Poissa Profiili
ViestiLähetetty: To 12 Maalis, 2009 8:53
AvatarViestit: 164Paikkakunta: EspooLiittynyt: Ke 01 Marras, 2006 11:53
Valitan, että en tajunnut lukea kaikkia foorumin kohtia läpi, ennenkuin ihmisen taustojen tarkempaa tutkimista, että tähän joukkoon pääsee.
Ehdotukseni oli ihan työpohjalta tulevan informaation jakaminen harrastajien yhteiseen käyttöön = siitä olisi iloa kaikille.
JOS olisin sitä sisältöä laittanut johonkin esim. "salasanan" taakse olevaan tiedostoon, niin eihän siihen olisi päässyt käsiksi ns. ulkopuoliset, eikä sitä tietoa olisi käytetty väärin. Enkä ymmärrä miten sen tiedon jakamisella olisi saattanut aiheuttaa tällä tavalla jotain vahinkoa, kenellekään. Kyllä ne vandaalit ne paikat aina kuitenkin löytävät, valitettavasti.
Kiinteistöomistajat purkavat kyseiset kohteet anyway, olen vaan tietoinen ajankohdista työn puolesta.
Noh, se siitä. Ehdotus tyrmätty, joten asia myös käsitelty. Osaltani keskustelu on käyty loppuun._________________
Miksi olla vain vaikea, kun voi pienellä vaivalla olla ihan mahdoton.
Poissa Profiili
ViestiLähetetty: To 12 Maalis, 2009 12:23
AvatarViestit: 669Paikkakunta: Cheekin kotikaupunki, heeeeiLiittynyt: To 15 Syys, 2005 19:08
On tainnut täysikuu virittää porukan aivoitukset vähän äkkijyrkille urille, kun tällainen tarjous näin tuomitaan.

Tuskin kukaan jatkossakaan pahastuu, jos tänne kirjoittelee tiedossaan olevista tulevaisuuden kohteista. Niinhän tapahtuu (satunnaisesti) jo nykyisinkin, luultavasti jonkun UE-piirien salailukäytäntöä vielä sisäistämättömän toimesta. Näin vaikkei mitään omaa aluetta olekaan. Jos ei asian laadun vuoksi voi julkiselle puolelle rustata, on trusted, joskin on kyllä kyseenalaista kannattaako sellaisia tietoja levitelläkään.

Useimmat vaan ei halua itse mitään tietoa kertoa eteenpäin, syystä jota ainakin Nila ja kuristaja selittivät. Joten tämä tarjous on piireissä vähän käsittämätön, miksi kukaan jakaisi vastikkeetta tietoa jota muilla ei ole??!? :~ Mutta edelleen jos kuitenkin tietoa jakaa, ei varmasti saa monoa vaan kiinnostusta riittää, turha kuitenkaan olettaa että kovin moni muu tekisi samoin._________________
- pioneeri, nihilisti paska ja omasta mielestä olevinaan HC harrastaja keneltä hohto kuolee jos saa kordinaatteja
Poissa Profiili WWW

Näytä viestit ajalta:  Järjestä:

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Sivu 1/1
8 viestiä
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa
Etsi tätä:
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin
Hyppää:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi